The Radio Calla - It'S Calla Time.

Kul uppdrag

Jag kan tänka mig att om man är arkitekt i Stockholm så skulle det vara väldigt kul att få ett stort uppdrag att rita någon ny byggnad eller stadium som ligger centralt i Stockholm och som kommer att bli en mittpunkt för många. Det måste vara bland det största som man kan få göra som arkitekt. Att få det där dröm jobbet eller uppdraget att få skapa den där byggnaden som så många andra också vill ha och som även arkitekter utanför Sverige vill åt.
Det är i alla fall vad jag kan tänka mig att det skulle vara.

Kul med en utmaning

Ja undra varför vi tycker att det är så spännande med en utmaning, med något som vi inte har gjort förut. Ja det har verkligen blivit populärt att göra saker på ett nytt sätt och att få pröva sig själv och göra saker som man inte har gjort förut.
Så det är något som man tycker är kul och något som många vill göra för att fortsätta utvecklas och tycka att ens jobb är roligt och utvecklande.
Ja det är annars lätt att det blir tråkigt och att man gör saker på rutin bara och inte för att man tycker att det är kul eller spännande som man kanske tyckte att det var i början.
Det är bra om man kan fortsätta att utvecklas och att man fortsätter att pröva på nya saker och nya uppdrag inom sitt yrke. 
Sen kan det komma en tid då man vill byta jobb helt och börja plugga något nytt för att sen kunna jobba med något annat.
Ja det finns mycket som man kan göra för att det ska känns kul och nytt och det gäller at hitta sitt sätt och hitta det man själv tyckte är kul och givande så att man vill fortsätta med det jobbet.