The Radio Calla - It'S Calla Time.

Kul med nya möbler

Certina är ett bra märke.

Fixa hemma

Det finns så mycket som är kul att göra iordning hemma och man vill ju så gärna göra i ordning det som man har längtat efter att få fixa. Det finns många möbler som är fina och som man känner att man skulle vilja ha och som skulle göra en stor skillnad hemma.
Ibland så är det ju så att man måste byta ut lite saker för att dom har blivit alldeles för slitna eller så har dom gått sönder eller nåt har hänt dom så att man måste byta ut dom. 

Lite kul att få göra om 

Ja det är ju kul att få göra om hemma så att det känns som att det blir ett nytt ställe och att man känner att man trivs lite extra hemma. På semestern brukar ju vara ett tillfälle då man får mer tid till att fixa i ordning hemma och känna att det är lite roligare och mysigare att komma hem.
Man kan ju gå på stan och få lite inspiration till vad man ska göra om hemma och ibland så vet man inte exakt hur man vill göra men om man då ser det hos någon annan eller i nån butik så kan man bli väldigt peppad att göra så hemma och det är ju superkul när man kan hitta sån bra och fin inspiration. Ja det är ju underbart kul när man har fått göra om och man blir extra nöjd och man känner att man har fått vara kreativt och användas av sin fantasi för att göra det så som man skulle vilja ha det och så som man känner skulle bli väldigt bra och fint.
Så det kanske är ett tips att göra nu på semestern att piffa till hemmet lite granna och få det att bli ännu finare.